Середа
24.04.2024
10:27
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Лановецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 імені Юрія Коваля

16:55
Районний семінар педагогів-організаторів

12 жовтня 2015 року до Дня Захисника України у НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей» в рамках роботи районного семінару педагогів-організаторів була проведена історико-літературна композиція «Мужність і відвага крізь покоління». 

У святково прикрашеному залі зібралися учні, вчителі школи. Були присутні педагоги-організатори шкіл району, представники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та методичного кабінету. Серед почесних гостей заходу – наші земляки, які воювали і зараз воюють на сході України: Харчук Д., Гончарук С., Собко Ю., Олійник В.

Свято відкрили  директор школи Бондарець В.М. і педагог-організатор Зубрицька Т.В.

 Від часів козацтва і до сьогодення – така славна і героїчна історія, створена тими, хто носив і носить горде ім’я захисника Вітчизни... Про їхні подвиги розповідали ведучі свята, учні читали вірші.. 

На їх честь лунали пісні – то сумно-тривожні, як «Ангелику» у виконанні вокального ансамблю учнів 11-Б класу, то оптимістично-бадьорі, як «Квітучий край»  та «Ми за мир». 

Музичний супровід свята здійснювала вчитель музики Крук О.М. 

Гармонійним елементом свята став танець «Смуглянка» у виконанні хореографічного колективу під керівництвом О.Голишевої.

Усі етапи нашої історії, згадані у виступах учнів, були проїлюстровані кадрами мультимедійної презентації, яка демонструвалась на великому екрані.

 Усі присутні, затамувавши подих, слухали виступи учасників АТО – Харчука Д. і Гончарука С. Вони дякували учням за чудове свято, за волонтерську допомогу і підтримку воїнів АТО, за дитячі листи, які стали для наших солдатів справжніми оберегами. 

Сумом і болем були наповнені їхні слова про загиблих побратимів. А насамкінець вони подарували школі жовто-блакитний прапор, привезений з Донецького аеропорту, як символ незламного духу тих, хто давав присягу боронити Україну.

Гарною пам’яткою про проведене свято стало спільне фото усіх учасників заходу. 

Переглядів: 515 | Додав: BC
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]