П`ятниця
19.04.2024
16:39
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Лановецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 імені Юрія Коваля

21:25
Тиждень учнівського самоврядування

У школі з 13 по 17 березня 2017 року проходив тиждень учнівського самоврядування та психології під гаслом «Тиждень добрих справ». В рамках проведеного тижня  учні школи, дублери адміністрації та  вчителів провели багато змістовних заходів, від яких отримали масу позитиву.

 У понеділок в кімнаті школяра голова ради старійшин провела для старост 5-11 класів засідання ради старійшин, де ознайомила усіх присутніх з планом проведення тижня учнівського самоврядування та психології, розподілили обов’язки між членами ради старійшин.

 Вівторок проходив під девізом  «День хорошого настрою» і розпочався акцією «Колір мого настрою», «Подаруй смайлика друзям». Цього ж дня стартувала акція «Дерево життя», де учні 7-11 класів на зелених листочках писали,  у чому полягає сенс життя. У кабінеті  директора відбулася нарада - дублер директора ознайомила дублерів шкільної адміністрації з планом роботи на тиждень. У той же день ЗДЗНВР надала методичні рекомендації щодо проведення уроків.

Протягом тижня  було запропоновано дублерам класних керівників провести ГКК «Таланти та захоплення учнів нашого класу…»

Середа проходила під девізом  «День добрих справ». Протягом дня проходили такі заходи:

- Акція «Мудрі повчання»

- Акція «Таємний друг»

- Акція «Дерево мрій», учні 1-6 класів на квіточках писали свої мрії і вішали на «Дерево життя».

- Гра «Слідопит» для учнів 5-8 класів.

А також координатор центру «Малюк» провела засідання з підготовки практичного матеріалу та теоретичних знань для проведення цікавих та рухливих  перерв у початковій школі.

Четвер проходив під девізом  «Пізнай свої можливості і жити вчись по щирості». Дублери вчителів мали можливість проводити 3 і 4 урок згідно з  розкладом. Шефи молодших класів проводили  цікаві та рухливі  перерви у початковій школі. А також протягом дня проходив конкурс «Імідж школяра».

П’ятниця проходила під девізом «Знайди свою мету в житті! Не мовчи! Не лінуйсь!»

Лідери учнівського самоврядування провели засідання школи «Лідер». На засіданні   відбулася зустрілися  з блогером сОвкА. Ним була учениця 11-Б класу Тетяна Мазурик, яка запропонувала переглянути її власний відеоролик про наше містечко «Золотий перетин». Також був проведений круглий стіл «Підсумки та перспективи роботи учнівського самоврядування в школі», прес-центр підготував презентацію на тему «Підсумки тижня учнівського самоврядування».

Переглядів: 1811 | Додав: BC
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]